Technieken

Grofweg zijn onze werkzaamheden te verdelen in vijf segmenten namelijk:

Boren

Voor het boren van de diverse gaten en sparingen maken wij gebruik van diverse technieken, zoals: Pneumatisch boren, Elektrisch boren en Hydraulisch boren.

ken phelan boren

Pneumatisch boren

Pneumatisch boren / luchtboren; widiaboren (niet maatvast) diameters van Ø12mm t/m 65mm ten behoeve van stekken, draadeinden,voegovergangen e.d. Het boren en zagen van gaten en sparingen met pneumatisch aangedreven diamant-gereedschap in verband met vonkvrije omgevingen.

Elektrisch boren 220/110 Volt

Elektrisch (watergekoeld) boren / natboren 220/110 Volt; met widia- of diamantboren diameters t/m Ø300mm.

Elektrisch boren 380/400 Volt

Elektrisch (watergekoeld) boren / natboren 380/400 Volt; met diamantboren diameters t/m Ø600mm.

Hydraulisch boren

Hydraulisch boren; diameters t/m Ø1500mm. Deze techniek wordt gebruikt voor het boren van onder andere grote diameters. Ook in de wegenbouw , voor bodemonderzoek en sonderingen , waarbij wij door de asfaltlaag en door de onderliggende verharding boren gebruiken wij deze techniek.

Wij verrichten het boorwerk in diverse materialen waaronder: asfalt (verharding), (gewapend) beton, steen, vuurvast (refractory), staal, rioolbuissystemen, kunststof, ijzer & koper. Dit doen wij in de nieuwbouw, renovatie, industrie, overheidsinstellingen en ook bij de particulier.

Toepassingen

Het maken van sparingen voor onder andere kabeldoorvoer, ventilatie, afzuigkappen, inbouwdozen, openhaarden, c.v. inst., riolering, kruipluiken e.d in vloer, wand, fundering en plafond.